Blog

Vrijdag 17 Januari 2020

Waarom jij in 2020 een cruise moet maken.

Er is voor iedereen wel een passende cruise. Toch zijn veel mensen die nog nooit op een cruisevakantie zijn geweest. Dat vinden wij zonde. Daarom hebben wij hier 10 redenen waarom je wél op een cruise moet gaan.

Lees verder
Vrijdag 29 November 2019

5 zonnige bestemmingen voor vroegboekers

Brr... Terwijl iedereen met een muts op zijn hoofd en een sjaal om de nek door de sneeuw loopt, zit jij met je gedachten weer met een boek aan het strand. Gelukkig is er voor iedereen een zonvakantie om naar uit te kijken.

Lees verder
Woensdag 16 Oktober 2019

Roadtrips door Amerika en Canada

Ontdek wereldsteden, de wonderen van de natuur en toer met je camper of auto over de eindeloze highways.

Lees verder
Dinsdag 01 Oktober 2019

Een auto huren in het buitenland

Met een huurauto naar het buitenland, waar moet je op letten en wat zijn de mooiste routes?

Lees verder
Dinsdag 16 Juli 2019

Hoogzomer in het laagseizoen

Er zijn van die bestemmingen waar je met een paar uurtjes vliegen al bent en waar het toch het hele jaar door voelt als hoogzomer. Het zijn ideale badplaatsen voor een fijne zonvakantie in het naseizoen. 

Lees verder
Donderdag 27 Juni 2019

De mooiste bestemmingen voor een unieke zonvakantie

Als je aan een zonvakantie denkt, zie je de kustlijn vol met boulevards, stranden en luxe appartementencomplexen al voor je. Zon, zee, stranden volop toerisme. 

Lees verder
Donderdag 06 Juni 2019

Ontdek de mooiste wereldsteden

Op een paar uurtjes vliegen of reizen met de trein liggen de mooiste steden van de wereld. Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en dompel je onder in het enerverende stadsleven. Welke stad staat nog op jouw lijstje?

Lees verder
Vrijdag 10 Mei 2019

De Musical Cruise: Een must voor musical liefhebbers!

Ben jij goed bekend met alle musicals? Grote namen uit de musicalwereld zullen bekende musicalnummers ten gehore brengen aan boord van de Nieuw Statendam, terwijl je langs de adembenemende Noorse Fjorden vaart.

Lees verder
Woensdag 17 April 2019

Ontdek de highlights van Canada

Wil je een verre reis maken en kun je niet kiezen tussen actief in de natuur of sightseeing in de stad? Kies dan voor een rondreis door het westen van Canada. Dit veelzijdige en prachtige land heeft alles wat je je maar kunt wensen!

Lees verder
Vrijdag 22 Maart 2019

De 10 voordelen van een huurauto

Wil je tijdens je vakantie zoveel mogelijk zien, doen en beleven, maar wel op je eigen tempo? Dan kun je eigenlijk niet om een huurauto heen. We zetten de voordelen van een huurauto op vakantie voor je op een rijtje.

Lees verder