De Musical Cruise: Een must voor musical liefhebbers!

Op 8 september dit jaar gaan de grote namen uit de musicalwereld aan boord van het vlaggenschip van Holland America Line: de Nieuw Statendam. Sterren als Mariska van Kolck, Stanley Burleson en Jon van Eerd zijn samen te zien in meer dan 10 musicaloptredens! De artiesten worden tijdens de cruise ondersteund door een zeer getalenteerd ensemble.

Musical entertainment

De sterrencast zal tijdens de cruise prachtige muziek uit verschillende bekende musicals ten gehore brengen in het Worldstage Theater, een twee verdiepingen tellend theater waar je omringd wordt door de muziek. Naast de adembenemende optredens in het Worldstage Theater kun je exclusief als Toerkoop gast ook enkele kleinere concerten bekijken in de Billboard Onboard Pianobar, de Queens Lounge en op het Lido Deck.

Meet & Greets, cocktailparty en quiz

Ben jij goed bekend met alle musicals? Test je kennis tijdens de musicalquiz in de Queens Lounge of ga op de foto met een van de bekende artiesten. Geniet van een lekker drankje tijdens de cocktailparty en zing uit volle borst mee bij de Musical Sing Along. Nog nooit maakte je de musicalsterren van zo dichtbij mee!

Bekijk video

Weelderige luxe op de Nieuw Statendam

Wie kiest voor een cruise met Holland America Line, kiest voor ruimte hutten, uitgebreide faciliteiten en een verfijnde keuken. De Nieuw Statendam is in december 2018 in de vaart genomen en biedt plaats aan 2.650 gasten. Dit elegante schip heeft meerdere zwembaden, jacuzzi’s, diverse bars en lounges, een casino en een spa. Iedere avond geniet je van heerlijk eten in de diverse restaurants en van geweldig topamusement aan boord.

De mogelijkheden op een rijtje

  • 2-persoonshut binnenhut: € 1.199 p.p.
  • 2-persoonshut buitenhut: € 1.549 p.p.
  • 2-persoonshut balkonhut: € 1.649 p.p.
  • 2-persoons suite: € 2.099 p.p.

Ga naar je dichtstbijzijnde Toerkoop reisbureau en boek deze prachtige reis. Dit maak je nooit meer mee!

Ontdek de highlights van Noorwegen

Eidfjord

Aan het einde van het schitterende Hardangerfjord ligt Eidfjord, een charmant klein dorpje met 900 inwoners. Huur een fiets in het hotel tegenover de kade of pak het toeristische treintje dat door het dorp rijdt, om het dorpje te bekijken. Je kunt de Voringfossen waterval bezoeken en de Sysendam met Sima waterkrachtcentrale. Voor wat actievere bezigheden kun je in Ovre Eidfjord bij FlatEarth Adventures raften op de nabijgelegen rivier de Bjoreio.

Alesund

Alesund heeft 45.000 inwoners en is een van de meest belangrijke visserijhavens van Noorwegen. Het is een mooie stad met een leuk, kleurrijk centrum. Met de Hop-on-Hop-off bus zie je alles wat deze stad te bieden heeft.  Het beste uitzicht krijg je vanaf de ‘berg’ Aksla, maar dan moet je wel eerst 418 treden omhoog. Op enkele kilometers van de cruiseterminal ligt het aquarium en je kunt ook een bezoekje brengen aan het openluchtmuseum van Alesund, het Sunmore museum.

Geiranger

De Geirangerfjord is een ware belevenis en niet voor niets een wereldnatuurerfgoed van UNESCO. Mis zeker de watervallen niet, onder andere de Zeven Zusters. Geiranger heeft een fjordbezoekerscentrum dat lopend langs en slingerende weg te bereiken is en waar je een interessante tentoonstelling kunt bezoeken. De mooiste uitzichtpunten bereik je met een Hop-on-Hop-off bus die vanuit het dal naar boven rijdt. Voor wandelaars is er een hoger gelegen wandelgebied. In het dorp zijn kano’s te huur voor een tochtje in de baai.

Bergen

Diverse shuttlebussen brengen je vanaf de kade naar het centrum van de stad. De vismarkt en de oude pakhuizen in het gedeelte Bryggen zijn zeker een bezoekje waard. Ooit in een funicular gezeten? Deze tandradbaan brengt je helemaal naar boven waar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Boven op de berg staat een restaurant en is er een mooie wandelroute naar beneden.

Grondlegger van de cruisevakantie in ons land

Als eerste startte Zeetours Cruises in 1962 met het verkopen van cruisevakanties in Nederland. Met meer dan 50 jaar cruise-ervaring is het niet voor niets dat Zeetours Cruises sinds jaar en dag door de reisbureaus beloond wordt met de ‘Reisveer’, als beste cruisewinkel van Nederland. In januari 2018 ontving Zeetours Cruises de award voor ‘Beste Aanbieder Cruises’ voor het 30e jaar op rij.

Uitgebreide keuze uit vaarroutes

Vele cruises starten in de havens van bijzondere steden. Ook vanuit Nederland, waardoor je als het ware uit je eigen achtertuin vertrekt. Maar denk je bij cruisen aan grote schepen die populaire havens aandoen? Het kan ook anders. Zo ontdek je bijvoorbeeld ook de Amazone, Antarctica en Groenland per cruiseschip.