Naar Disneyland® Paris met vroegboekkorting!

De magie van Disney komt tot leven in het Disneyland® Park, het Walt Disney Studios® Park, Disney Village® en de zes magische Disney® Hotels en twee Disney Nature Resorts. Meer dan 50 attracties bieden magische ervaringen en spannende avonturen voor jong en oud. Ontmoet je favoriete Disney Figuren, laat je betoveren door de kleurrijke parade en adembenemende shows en maak je keuze uit de meer dan 50 restaurants: de perfecte bestemming voor het hele gezin!

Disneyland® Park

Vijf magische landen vol fantasie, avontuur, pret en spanning, te beginnen bij het Kasteel van Doornroosje. Geniet van onvergetelijke ontmoetingen met Disney Figuren, spannende attracties en talloze magische momenten!

Walt Disney Studios® Park

Proef de magie van Hollywood. Het park is onderverdeeld in vier studiozones. Hier ontdek je de geheimen achter speciale effecten, animatie en tekenfilms, kun je spectaculaire stuntdemonstraties zien en zelf een Disney/Pixar avontuur zoals Cars of Ratatouille beleven.

Boek voor 1 oktober 2019 voor aankomsten van 7 november tot en met 1 april 2020 en profiteer!

  • Tot 25% korting op je Disney verblijf en tickets
  • Per persoon per nacht gratis ontbijtbuffet in je hotel en ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch
  • Per persoon per nacht gratis lunch of diner in je Disney® Hotel, Disney’s Davy Crockett Ranch of in de parken

Ga naar een Toerkoop vestiging bij jou in de buurt!

Bij verblijf in Villages Nature® Paris

  • Gratis ontbijtmenu in één van de Disney® Parken
  • Gratis diner op de twee dagen van je bezoek aan de Disney® Parken.

(Deze aanbieding is niet geldig voor Disney’s Hotel New York)

Ga naar een Toerkoop vestiging bij jou in de buurt!

Disney’s Betoverende Kerst

Kerst zoals je die nog nooit hebt beleefd! Magische shows, vrolijke sing-alongs en natuurlijk nog even op schoot bij de kerstman om je verlanglijstje te geven. Van 9 november 2019 t/m 6 januari 2020.

Mickey’s Magical Christmas Lights

Hoor je de belletjes van de arrenslee al rinkelen? Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken samen de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!

Ontdek Disney’s Christmas Parade

De traditionele kerstparade keert terug naar Disneyland en is elke dag twee keer te zien. Mickey, Minnie, Donald en Goofy openen de stoet van magische, kleurrijke praalwagens. En natuurlijk sluit de Kerstman af op zijn arrenslee.

Een sprankelend feest met de Disney Prinsessen

Ariël, Belle, Sneeuwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana zullen Aurora vergezellen naar een magisch bal, samen met hun prinsen tijdens The Starlit Princess Waltz op het Castl Stage podium voor het Kasteel van Doornroosje. Je kijkt je ogen uit!

Swing mee met Mickey’s Christmas Big Band

Bewonder Mickey achter de drums en zing uitbundig mee met beroemde kerstklassiekers bij deze knallende Broadway tapdansshow in het Animagique Theater.

Ontdek de overige magische seizoenen

Feest het hele jaar mee met de vrolijke, spannende of intergalactische seizoenen en evenementen zoals alleen Disneyland Paris je die kan bieden, met heel veel magie!

Disney’s Halloween Festival

Durf jij het vreseleuke Halloween seizoen aan in Disneyland® Paris? Geniet van een spooktaculair verblijf in een schrikbarend leuke sfeer, met de heropende attractie Phantom Manor, een wonderbaarlijke parade in de straten van het park en adembenemende ontmoetingen met de beruchte Disney Schurken! Van 28 september tot en met 3 november 2019.

Legends of the Force: A Celebration of Star Wars

Beleef indrukwekkende nieuwe avonturen gebaseerd op de legendarische Star Wars saga tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars, in Disneyland Paris van 11 januari t/m 15 maart 2020.

Nieuw! Frozen Celebration

Kom van 11 januari t/m 3 mei 2020 naar Disneyland Paris en beleef een hartverwarmend avontuur met Anna, Elsa en hun vriendjes, tijdens Frozen Celebration.

Duik in een andere dimensie van de Disney magie

De Marvel Superhelden komen terug naar Disneyland Paris van 24 maart t/m 7 juni 2020.

Eet samen met de Disney figuren!

Geniet van ontbijt, lunch of diner in een extra magische sfeer en ontmoet de Disney figuren in stijl! Je hebt dan alle tijd om Mickey Mouse, Goofy of Stampertje een knuffel te geven, handtekeningen te vragen of een selfie met ze te maken. Of ga voor een vorstelijke maaltijd samen met de Disney prinsessen vlakbij het Kasteel van Doornroosje. Voor de kids wordt het een onvergetelijke gebeurtenis omdat Mickey en zijn vriendjes tijdens het eten binnen handbereik zijn. Het is een onvergetelijke ervaring waarde kinderen het nog lang over zullen hebben!

Beleef de magie

Of je nu de kerstklassiekers meezingt met Mickey en zijn vrienden of dat je liever je zenuwen op de proef stelt tijdens Halloween, de reisspecialisten van Toerkoop helpen jou met het vinden van jou droomvakantie.

Ga naar een Toerkoop vestiging bij jou in de buurt!